Kom alles te weten over de Bakkersgeheimen van Echte Bakker Frentz
Bakkersgeheimen
Sinds 2002 nam ik, Rudolf Frentz, als de derde generatie Frentz de bakkerij van mijn vader over. Sindsdien beoefen ik met veel enthousiasme dit mooie ambacht. Samen met mijn team, dat werkzaam is in de bakkerij of in een van de vier winkels, heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan. In dit blog deel ik graag mijn Bakkersgeheimen met u.
- All
- Actueel
- Ingrediënten
- Recepten
- Tips
- Trends
Vermijd de drukte en ontvang gratis jouw kerst- en oudejaarsproducten voor gezelligheid in huis!
Zoals ieder jaar hebben wij ook dit jaar weer de lekkerste kerst- en eindejaarsproducten voor u. Kerstbroden, kerstgebak, oliebollen, appelflappen…Frentz Goud, 100% Volkoren | 100% Gezond | 100% Genieten
Ken je ons gouden brood al? De Frentz Goud is het paradepaardje uit ons 100% volkoren assortiment, naast het ‘normale’…Goede voornemens: gezond met brood
Goede voornemens: gezond met brood Na een maand vol overdadige diners en vele lekkernijen gaat het deze maand over gezond…Volkorenbrood – wat is dat eigenlijk?
Volkoren brood is gezond én lekker. In volkoren brood zitten namelijk veel goede voedingstoffen, zoals voedingsvezels, eiwitten, vitaminen en mineralen.…Heerlijke Sinterklaas lekkernijen – Echte Bakker Frentz
Sinterklaas komt er weer aan! Overheerlijke taai-taai, kruidnoten of chocoladeletters: dat zijn lekkernijen die er echt bij horen op pakjesavond.…Onze gratis bezorgservice nu ook in de avond!
Uw brood en banket gratis laten bezorgen in de regio Apeldoorn en Ugchelen, dat kan bij Echte Bakker Frentz. U…Recept: Appelkanjers opwarmen als toetje
We zijn trots op een veel verkocht product bij Echte Bakker Frentz: de appelkanjer. Er is veel vraag naar en…