Echte Bakker Frentz - header bg
Kom werken bij de lekkerste werkplek van Apeldoorn
echtebakkerfrentz.nl-werken-bij-frentz-schoonmaker-portrait-afbeelding
Schoonmaker
Bepaal je eigen uren
Verdien tot €10,25 per uur
Lekkere extra voorwaarden
echtebakkerfrentz.nl-werken-bij-frentz-winkelmedewerker-portrait-afbeelding
Winkelmedewerker
Verschillende winkels
Verdien tot €14,15 per uur
Lekkere extra voorwaarden
echtebakkerfrentz.nl-werken-bij-frentz-broodbakker-portrait-afbeelding
Broodbakker
Minimaal 30 uur per week
Verdien tot €14,75 per uur
Lekkere extra voorwaarden
echtebakkerfrentz.nl-werken-bij-frentz-productiemedewerker-portrait-afbeelding
Productiemedewerker
Bepaal je eigen uren
Verdien tot €13,25 per uur
Lekkere extra voorwaarden
Werken bij echte BAKKER FRENTZ

Werken bij Echte Bakker Frentz is veel meer dan gewoon een baan; het is deel uitmaken van een hechte gemeenschap die bekend staat om zijn passie voor het bakkersvak en toewijding aan kwaliteit. Als medewerker bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een traditie die teruggaat tot generaties van vakmanschap.

Onze bakkerijen zijn doordrenkt met de geur van versgebakken brood en banket, en elke dag is een nieuwe kans om te leren en te groeien. Of je nu net begint of al ervaring hebt, we bieden training en ondersteuning om je te helpen slagen en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

We hechten waarde aan een positieve werkomgeving waar onze medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen. Bij Echte Bakker Frentz gaan we verder dan alleen een goed salaris; we bieden lekkere arbeidsvoorwaarden en passen onze werkschema's aan jouw behoeften aan. Flexibiliteit is belangrijk voor ons, omdat we begrijpen dat het leven dynamisch is.

Daarnaast is er de onbeschrijfelijke voldoening die voortkomt uit het creëren van heerlijke producten die de gemeenschap waardeert. Het gevoel van trots dat je ervaart bij het zien van de blije gezichten van klanten die genieten van onze creaties, is onbetaalbaar.

Als je deel wilt uitmaken van ons team, de geheimen van het bakkersvak wilt ontdekken en een smakelijke carrière wilt opbouwen, dan is Echte Bakker Frentz de plek voor jou. Solliciteer vandaag nog en laat ons samen bouwen aan een heerlijke toekomst.

  • Flexibele werken

    Bij Echte Bakker Frentz omarmen we flexibel werken, waarbij we samenwerken met onze medewerkers om werkschema’s aan te passen en zo een gezonde balans tussen werk en privé mogelijk maken. We begrijpen dat het leven dynamisch is, en we streven ernaar om jouw behoeften te accommoderen. Bij ons kun je rekenen op een aanpasbare aanpak voor werk.

  • Goed salaris

    We waarderen jouw inzet met een competitief salaris bij Bakker Frentz. We geloven dat een goed salaris niet alleen tevredenheid, maar ook motivatie bevordert. Bij ons vind je de beloning die je verdient.

  • Lekkere voorwaarden

    Bij Echte Bakker Frentz vind je niet alleen heerlijk brood en banket, maar ook verrukkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder uitstekende secundaire voordelen. We geloven in het creëren van een smakelijke totaalervaring voor onze medewerkers. Ontdek de aantrekkelijke extra’s die we bieden bij Echte Bakker Frentz.