Echte Bakker Frentz - header bg
Wordt Broodbakker bij Echte bakker Frentz
echtebakkerfrentz.nl-werken-bij-frentz-broodbakker-portrait-afbeelding

“Bij Frentz kan ik zelf bepalen wanneer ik werk, afhankelijk van mijn schoolrooster”

Direct solliciteren als Broodbakker
Wil je direct aan de slag als Broodbakker bij Echte Bakker Frentz? Jouw kans op een smakelijke carrière begint hier. Solliciteer nu en maak deel uit van ons gepassioneerde team!
Naam(Required)
E-mailadres(Required)

Dit ga je verdienen

Bereken hieronder wat je gaat verdienen door je leeftijd
en het aantal beschikbare uren in te vullen. De uren zijn flexibel, dus hoe meer je werkt, hoe meer je verdient.

Je gaat € 
 per maand verdienen!
Dynamisch ingevulde velden:
Functie: Parttime
Functie eisen: Geen
Vestiging: Ugchelen
Werkzaamheden: Je helpt mee met het maken van vele producten in onze bakkerij
Werkdagen: Van maandag t/m zondag tussen 22:00 en 10:00, 5 dagen werken per week. om de 3 wek een dag extra vrij door ploegdienst
Wat vragen wij jouw: Gemotiveerde inzet en minimaal 16 uur per maand inzetbaar.

Parttime werken
Bij Echte Bakker Frentz omarmen we Parttime werken, waarbij we samenwerken met onze medewerkers om werkschema’s aan te passen en zo een gezonde balans tussen werk en privé mogelijk maken. We begrijpen dat het leven dynamisch is, en we streven ernaar om jouw behoeften te accommoderen. Bij ons kun je rekenen op een aanpasbare aanpak voor werk.

Goed salaris
We waarderen jouw inzet met een competitief salaris bij Bakker Frentz. We geloven dat een goed salaris niet alleen tevredenheid, maar ook motivatie bevordert. Bij ons vind je de beloning die je verdient.

Lekkere voorwaarden
Bij Echte Bakker Frentz vind je niet alleen heerlijk brood en banket, maar ook verrukkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder uitstekende secundaire voordelen. We geloven in het creëren van een smakelijke totaalervaring voor onze medewerkers. Ontdek de aantrekkelijke extra’s die we bieden bij Echte Bakker Frentz.

Pas jij bij ons?

Je bent minimaal 8 uur beschikbaar
Bij Frentz kun je flexibel werken; je bepaald zelf wanneer je werkt. Dit kan overdag zijn, maar ook ’s avonds of zelfs ’s nachts.

Om een goede planning te kunnen maken verwachten we wel dat je minimaal 8 uur per maand (2 uur per week) beschikbaar bent.

Je bent enthousiast en gedreven
Voor het werk als productiemedewerker heb je geen (bakkerij)diploma’s nodig. Je hoeft dus geen ervaring met brood- en banket te hebben. Dat leren wij je! Het is al goed als jij enthousiast, gedreven en leergierig bent.

Je bent minimaal 16 jaar
Wettelijk mag je pas vanaf 16 jaar in de bakkerij werken. Daarom moet je dan ook 16 jaar of ouder zijn als je bij ons wilt werken. Wordt je bijna 16 jaar? Ook dan mag je gerust solliciteren!

Dit krijg je van ons

Hoger salaris dan het minimumloon
Bij Frentz verdien je meer dan het minimumloon op jouw leeftijd. En omdat je zelf bepaald hoeveel uur je werkt, bepaal je ook zelf hoeveel je verdient.

Hierboven kun je eenvoudig jouw salaris uitrekenen.

Flexibele uren
Via ShiftBase geef je per week zelf aan wanneer en hoeveel je kunt werken. Zo kun je jouw werkuren om school en sport heen plannen.

Leer brood & banket
Je hebt bij ons geen ervaring nodig met broodbakken en banket. Wij leren je dat, zodat je zelfstandig aan de slag kunt. Dat is altijd handig voor later!

Lekker onder werktijd
Bij ons hoef je uiteraard geen eigen brood mee te nemen voor de pauze. Je mag bij ons lekkernijen uit de winkel kiezen. En regelmatig krijg je ook wat lekkers mee naar huis. Zijn ze thuis ook blij mee ;-)

Korting op alle producten
Als medewerker van Frentz krijg je X% korting op alle producten. Je bespaart dus geld op brood, taart etc.

Leuk team
In Ugchelen werken we met een leuk en enthousiast team. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker ook tijd voor een dolletje.